Rólunk

Import Export Pal-Mar SrlAz Import-Export Pal-Mar cég 1991-ben alakult, mint korlátolt felelősségű társaság Gyergyószentmiklóson, Hargita megyében.

Egyedüli alapító tagja Ivácson Pál.

Kezdetekkor a vállalkozás fő tevékenysége a vendéglátás volt 2006-ig, majd 2006-tól a szárnyas nevelés es tojástermelés lett.

2009-2011 között a farm teljes mértékben megújult, az Európai Uniós szabályoknak megfelelően a FEADR program kereten belül. Gépesített etető és itató rendszerrel működnek.

A csomagolás automata tojásleszedő, válogató, osztályozó és csomagológéppel történik.

Jelenleg két termelő-istállót és egy csirke-neveldét működtetünk. Romániát tekintve, a farmunk a legmodernebben felszerelt farmok közé tartozik.

1991-ben 8 emberrel kezdtük a működést, jelen pillanatban 14 munkatárssal dolgozunk, amely szám magába foglalja az irodai személyzetet és a szakmunkásokat egyaránt.

A gyergyói tojás fontos megkülönböztetője a házias jellege. Ez a jelleg a táp beltartalmi értékének köszönhetően biztosítható. A minőség folyamatosságának megőrzése érdekében a tápot kizárólag Magyarországról szerezzük be.

A vállalkozás vezetősége mindennél fontosabbnak tartja a minőségi áru előállítását és a minőség folyamatos megőrzését, a vásárlók szakszerű, gyors es versenyképes kiszolgálását. Jövőbeni célunk a Biomasszával való áramfejlesztés.

Amikor az Import-Export Pal-Mart felkérték, legyen Góbétermelő, gondolkodás nélkül elfogadtuk a felkérést, mivel ez számunkra az eddigi munkánk elismerését és egyben egy megtiszteltetést is jelentett.